Hopp til hovedinnholdet

1. Hva skjer hvis jeg blir sett med kniv på skolen?2. Kan tannlegen se det hvis jeg snuser, og vil han/hun fortelle det? 3. Går det an å røyke sigarettsneiper man finner på bakken? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1.)hei, hva skjer hvis noen ser meg på skolen med kniv?(for selvforsvar) ringer de politiet? om det er lærer liksom. Hvis politiet kommer til skolen og skal snakke med meg. sier de det til foreldrene mine da? 2.) Broren min snuser og røyker. og jeg har lyst til å ta fra ham å prøve. hvis jeg snuser 1 gang ser tannlegen det da? hvis tannlegen ser det sier de det til foreldrene mine? 3.) jeg ser masse røyk på bakken på gater og sånt, som er liksom nesten "tom", liksom en halv røyk. (kanskje mindre enn halv) går det an å røyke resten av den da? liksom er det mer å røyke av den?

SVAR

Besvart 04.09.2017 10:14:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

- Går med kniv og våpen

Jeg blir truet av en gjeng på skolen, og føler meg aldri trygg når jeg går ute på kveldene. Det føles bedre når jeg har en kniv innenfor beltet, men jeg vet jo at det egentlig er ulovlig. Er det ikke slik?

Og - kan jeg eie en karambitkniv?

 

Les mer
account_circle