Hopp til hovedinnholdet

Skolen kommer til å ringe hjem til meg og si at jeg røykte, 13 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er i skikkelig stressa på grunn av jeg var med to venner på skolen, og i skoletida i friminutett bestemte de seg for å røyke, jeg visste ikke at de hadde tenkt til det så jeg ble med, og nå skal lærerene på min skole ringe hjem å fortelle at jeg var med på det, men jeg gjorde jo ikke det! Kan dere vær så snill gi meg tips om hva jeg kan gjøre? Og vær så snill, fort, skoledagen er snart ferdig og jeg gruer meg til jeg komer hjem...

SVAR

Besvart 16.03.2018 16:52:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alt du bør vite om røyking

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle