Hopp til hovedinnholdet

Hvilken snus er mild og vil ikke gi meg nikotinsjokk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okey, jeg legger veldig merke til at mange festrøyker og noen fest snuser. Så er det en snus som jeg kan kjøpe som er veldig mild? Som jeg ikke får sykt nikotin sjokk av? Og vil helst at snusen skal være hvit generell i snusen. Jeg vil helst ha seriøse svar og svar på det jeg spør om.

SVAR

Besvart 24.09.2018 15:37:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myter om røyk og snus

"Festrøyking er bare kos", "alle kan slutte hvis de vil", "lovene om snus er for strenge!","Mange røykere lever til de blir 100" Hva er myter og hva er fakta?

 

Les mer
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Alt du bør vite om røyking

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

 

Les mer
account_circle