Hopp til hovedinnholdet

Eg har en mamma som snuser men ho sier at ho ikkje gjør det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg har en mamma som snuser men ho sier at ho ikkje gjør det. Eg er redd for ka som kommer til og skje. Mamma har snus i bosset sitt. Eg fant ut av att mamma snuser fordi att på rommet til mamma var det en liten pringls boks med snus i den var nesten halv full eg klarer nesten ikkje og vere med ho. Eg vill bare flytte til pappa. Å eg vet ikkje kordan eg skal snakke med mamma om det. hjelp meg vær så snill.

SVAR

Besvart 09.12.2018 19:51:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg få en annen til å slutte å røyke eller snuse?

Det er vanlig å bli både bekymret, sint og lei av andres avhengighet. Mange unge skriver og lurer på hva de skal gjøre når en de er glad i bruker tobakk. Her kan du lese noen av svarene på spørsmål som handler om venner, foreldre og kjærester som snuser, røyker eller damper e-sigaretter.

 

Les mer
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle