Hopp til hovedinnholdet

En gutt i klassen min snuser og snakker mye om sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er egt 12 men jeg må ha "svar" på dette. Det er en gutt i klassen min som snuser han bruker å legge ut på snap liksom et bilde av snusboksen og han prater litt om det på skolen.Hakke snap selv men vennene mine har sagt det. Jeg har en liten følelse av at han prøver å være kul men vennene mine tror han har det "vanskelig" jeg vet snus kan hjelpe hvis man har det tøft. Jeg vet ikke helt hva spørsmålet mitt var der men jaja(; Også en gang tok han meg på rompa eller han liksom klemte på en måte. Ugh det syntes jeg var så ekkelt og ubehagelig. Han har bare gjort det en gang men ja. Også bruker han å ha ståpikk på skolen også. Han bruker også å si til vennene sine at han skal hjem å runke. Det er så ekkelt at han sier det. Uansett så prater han hele tiden om sex. Han bruker å late som om han runker på skolen lsm bare på tull men det er fortsatt litt sånn eh

SVAR

Besvart 30.10.2019 17:40:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle