Hopp til hovedinnholdet

Får man samme bivirkning av nikotinfri snus som av vanlig snus?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om man får noen samme bivirkninger av nikotinfri snus, som vanlig snus. Jeg ble ekstremt svimmel av vanlig snus (nikotinsjokk), men syns det var digg å ha den i leppa, så jeg lurer bare på om det er noe sjangs for å få samme svimmelheten av nikotinfri snus eller om det bare er nikotinen som gjør det? Jeg lurer også på om du har noe tips til hvordan jeg skal forklare hvorfor jeg snuser nikotinfri? Jeg har aldri snusa fast før, så det er liksom nikotinfri snus jeg begynner med, og da føler jeg andre på min alder syns det er rart at jeg snuser nikotinfri i stedet for vanlig snus, når det ofte er den beroligende følelsen av nikoin man er ute etter. Har du noe forslag til unnskyldninger?

SVAR

Besvart 10.12.2020 21:27:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan tannlegen se at jeg snuser?

Tannlege eller tannpleier er ofte de første som oppdager at du snuser. Men de kan også hjelpe deg med å slutte.

 

Les mer
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Vil du slutte å snuse?

Det er vanskelig å slutte med snus, men det er mulig. Kanskje du bare skal hoppe i det? Her får du forslag til slutteoppskrift.

 

Les mer
account_circle