Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være russ selv om jeg skal ta påbygg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på noe angående russetiden. Jeg er snart 18 år, skulle egentlig ha gått vg2 nå men tok omvalg og skal gå vg2 neste år. Jeg går service og samferdsel, neste år salg og service. Da vil jeg være russ fordi jeg vil være russ med 96erne som er like gamle som meg. Men kan jeg bli russ om jeg skal gå påbygg på tredje året? Jeg blir ikke avgangselev neste år om jeg skal gå påbygg.. Til sammen har jeg gått snart to år, og har to år igjen. 4 år til sammen. Kan jeg være blå eller rød russ? fordi jeg blå nekter og være svart russ.

SVAR

Besvart 29.04.2014 13:22:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Kjøpt russeutstyr du angrer på?

Har du kjøpt russeklær i feil størrelse, eller er teksten på russekortet feil? Husk at vanlige forbrukerrettigheter også gjelder for deg som er russ.

 

Les mer
account_circle