Hopp til hovedinnholdet

Gruer meg til russetiden til neste år fordi jeg har så få venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er russ neste år og gruer meg skikkelig. Har nesten ingen venner egentlig. Bare ei som jeg går i klasse med og alle andre i klassen er kjempegode venner og det er skikkelig ekkelt fordi jeg er ganske sjenert og jeg føler meg skikkelig usynelig og ikke så veldig godt likt. Hun venninda mi er heller ikke venn med noen i klassen. Vi er ganske utenfor. Det er bare så kjip og trist følelse nå som mai har vært og jeg har bare sittet inne som vanlig mens alle andre er ute og gjør gøye ting. Russetida er jo en av de tidene det er viktigst med venner, det blir jo bare så rart og dumt når jeg er helt ensom. Har også bare vært på to fester i hele mitt liv og synes ikke det var noe særlig gøy. Alle bare rava dritings rundt og jeg var skikkelig sjenert og ute av komfortsonen min. Uff hvordan skal det bli jeg gruer meg sånn :(

SVAR

Besvart 22.05.2015 17:27:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Jeg vil ikke være russ - hva skal jeg si?

"Hei. Jeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt. Er det noe galt med meg? Ingen tenker jo sånn(...)".

 

Les mer
account_circle