Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å prøve russeklær

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Eg er redd for å bli russ. Sånn redd som at når eg og de andre skulle prøve russebukser så frøs eg til is, før eg løp i panikk. Og i en annen episode så skulle folk bestille utstyr på nettet. Eg måtte bare høre på høy musikk og distraksere meg selv for å ikke få følelsemessig utbrudd. Før har eg egentlig gledet meg til å bli russ. I 1. så tenkte eg mye på hva bilder eg skulle ha på russebuksen, vitser på kortet og hvilke knuter eg skulle ha. Eg vil egentlig. Men eg er bare så redd. Eg skal få hjelp av en psykolog om to uker, men eg trenger bare å spørre her også. Hva skal eg gjøre?!

SVAR

Besvart 01.09.2015 19:28:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle