Hopp til hovedinnholdet

Er det lov å være i russebil med noen fra annen skole og som er annen russ??

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er født i 1998, og jeg har gått ett år på en yrkesfaglinje men etter det første året bytta jeg til en annen linje. den jeg går nå er en toårig linje men den jeg gikk første året er tre, så jeg er jo fremdeles russ sammen med vennene mine fra første året, men jeg er jo da svartruss og de er rød. og vi har tenkt å være i samme russebil. så lurer da på; er det lov å være i russebil med noen fra annen skole og som er annen russ?? og jeg har hørt at det er mulig for sånne som meg å søke om å få være rødruss siden jeg har gått tre år liksom, er det mulig å gjøre? takk for svar!!!

SVAR

Besvart 07.10.2015 14:44:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Kjøpt russeutstyr du angrer på?

Har du kjøpt russeklær i feil størrelse, eller er teksten på russekortet feil? Husk at vanlige forbrukerrettigheter også gjelder for deg som er russ.

 

Les mer
account_circle