Hopp til hovedinnholdet

Hvilke stillinger er det på en russebuss?

Jente 16 år
 

Spørsmål

jeg er på buss men jeg bare lurer på hva slags sjefsstillinger det er på bussen? jeg vet at det finnes bussjef, økonomisjef, dugnadssjef osv men hva er det noen andre? isåfall alle stillingene?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvilke stillinger dere ønsker er egentlig litt opp til dere, men noen er selvfølgelig viktigere enn andre. Jeg tror det er viktig at dere vurderer litt etter behovet deres, slik at dere har noen i de viktigste stillingene. 

Her er noen forslag til eventuelle stillinger: 
Bussjef
Økonomisjef
Dugnadssjef
Sekretær
Innkjøpssjef
Designsjef
Prevensjonssjef
PR-ansvarlig
Sponsorsjef

Dette er bare noen få av veldig mange stillinger. Videre er det viktig å ha noen som har kontroll på at bussen er i god stand, slik at dere ikke møter på så mange uventede utgifter. Det er ikke så dumt om dere på bussen setter dere ned, og fordeler stillinger i forhold til hva dere er flinke til, og hva dere har behov for. Det kan gjerne være flere ved en stilling også.

Lykke til med russetiden!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Smart å vite om russebil og russebuss

Russebil (colourbox.com)

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

Les mer

Russetid

Russebil (colourbox.com)

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Russetid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om russetid