Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan vi bli enige i russegruppa?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er med i en russegruppe bestående av 12-13 jenter. De fleste av oss har sterke personligheter og det blir fort uenigheter og diskusjoner i gruppa. Det oppstår lett konflikter, og noen har en tendens til å gruppere seg, "overkjøre" andre medlemmer og ta avgjørelser. Det er også mye delte meninger om dugnadsarbeid og budsjett. Det er ikke alle som har tid og krefter til å ha én salgsdugnad i måneden, i tillegg penger til innbetalinger. Disse "sjefene" argumenterer med at det er "lettjente" penger og at det er nødvendig med hver eneste lille krone vi kan få. Jeg er egentlig en veldig konfliktsky person og ønsker ikke å gjøre unødvendig mye ut av visse situasjoner.Har dere noen tips til hvordan vi kan løse disse uenighetene? Og en måte vi kan "motargumentere" dette på en saklig måte? Spesielt med tanke på at vi er en gjeng jenter, og det er ikke alltid like lett.

SVAR

Besvart 09.03.2016 09:06:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle