Hopp til hovedinnholdet

Liker ikke øl og er litt usosial, men vil være litt med på russefeiring

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Blir russ nå i mai. Er ganske usosial av meg. Veldig få av guttene har i klassen har russebuss da de også ikke fester mye. Har vært 18 i nesten et år og fortsatt ikke vært på en fest. Har drukket alkohol under 5 ganger, men klarer ikke få meg til å like øl. Får brekninger av øl, men om man drikker rusbrus eller noe annet enn øl elmer vodka er man en jente. Ser ikke grunnen til å tvi ge i seg øl da de fleste ikke liker det, men gjør det for alkoholens skyld, og da er det bedre alternativer enn øl. Har ikke lyst til å bli inne på 17mai... :/ Siden jeg ble plassert med andre gamere har jeg kunnet vært meg selv med de. Det er ikke det at jeg sliter med å skaffe meg venner, jeg prøver bare ikke. Liker å være alene og waste en hel dag på netflix. Liker ikke gjøre ting utenfor min konfortsone og aner ikke hvordan jeg skal senke den hemmelsen uten å bli litt beruset på noe annet en det eneste sosialt akseptable drikkevaren,øl.

SVAR

Besvart 10.03.2016 12:39:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Drikking i russetiden - hvor går grensen?

Sjekk hva som er de farligste russeknutene og hva som skjer med kroppen når du drikker. Ta ansvar for at deg selv og vennene dine i russetiden.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle