Hopp til hovedinnholdet

Kan man velge selv hvilken type russ man vil være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på en ting når det gjelder russ. Jeg går på Helse og oppvekst med studiekompetanse, og i dag så fikk vi beskjed om at vi ikke kunne være svartruss så lenge det at vi gikk et treårig løp. Også er det det med fargen. På skolen min er det kun rødruss man kan være, men kan man ikke være blåruss? Jeg trodde det at man bestemte farge og sånt selv jeg. Jeg har kjempe lyst til å være blåruss, og ikke rødruss. Vi går jo på en måte studiespesialisering. Men det står at man er rødruss dersom man går studiespesialisering, medier og kommunikasjon, musikk dans og drama og idrettsfag. Men nå går jeg yrkesfag med studieforberedende. Kan man velge selv om man kan være blåruss eller ikke??

SVAR

Besvart 07.04.2016 20:20:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Kjøpt russeutstyr du angrer på?

Har du kjøpt russeklær i feil størrelse, eller er teksten på russekortet feil? Husk at vanlige forbrukerrettigheter også gjelder for deg som er russ.

 

Les mer
account_circle