Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på russetur i helga og endte etter litt drikking opp med å råkline flere ganger med en jeg ikke kjente. Han tok initiativet.Vi koste(ingen sex) i senga hans etter at vi hadde snakket lenge. Vi tilbrakte hele dagen etter sammen, men med noen andre venner i tillegg. Vi holdt oss til tider litt for oss selv og han viste interesse for å bli kjent med meg. Vi var ikke fysiske på noen måte da. I dag som vi var tilbake på skolen (hvor vi aldri ser hverandre tilfeldig fordi vi ikke går i samme klasse), så vi ikke hverandre i det hele tatt. Jeg vet ikke om alt skjedde som et resultat av drikkingen den kvelden(han husket alt dagen etter) eller om det var fordi jeg ikke ville ha sex (fordi jeg aldri har hatt det før og er usikker, men det vet ikke han) eller om han egentlig ikke er interessert. På skolen blir vi snakket om fordi alle tror vi hadde sex, men vet ikke hva han synes om det de sier. Jeg liker det ikke. Hvordan kan jeg finne ut om han er interessert i meg uten å spørre direkte?

SVAR

Besvart 24.04.2016 22:00:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle