Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være svartruss?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går VG1 elektro for øyeblikket. Neste år har jeg tenkt å gå VG2 data elektro. Og etter et tenker jeg og gå påbygg. Er det da mulig for meg å bli svartruss etter det VG2 året? Etter som alle vennene mine ikke skal gå påbygg, men gå ut som lærling. Jeg er veldig usikker på dette fordi man kan også gå VG3 data elektro. Så jeg vet ikke om det telles som "fullført læretid" etter VG2. Jeg lurte også på om jeg kan bli russ VG2 selv om jeg skal gå VG3 data elektro neste år. Veldig kjedelig for meg å bli russ et år etter alle kompisene mine (flesteparten går el-energi hvor VG2 er siste året)

SVAR

Besvart 25.04.2016 13:37:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Fagskole – noe for deg?

Fagskoler er korte, yrkesrettede utdanninger og er et alternativ til universiteter og høyskoler. Om du vil fort i jobb, eller du ikke har studiekompetanse og ikke ønsker å ta påbygg, kan fagskoler være et godt valg for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
account_circle