Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om samholdet på skolen vil bli bedre i russetiden? Føler at min gjeng er litt utenfor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går vg2, og gruer meg til russetiden. Jeg er ikke så god venn med de populære, henger mest med en liten gjeng som er splittet fra klassen. Dette er ikke fordi vi ikke vil være med de populære, tror det handler mer om hvem som er sjenert og utadvendt. Jeg prøvde å bli venn med de populære i første klasse, men det gikk ikke og jeg følte meg sjenert, og litt redd. Jeg er veldig glad i å feste, når jeg først blir invitert. Men problemet er at vi aldri blir invitert på festene til de i klassen. Når jeg en sjelden gang blir invitert på fest er det via en venninne som er venn med mange andre. Det er vanskelig å bli venn med de populære, og jeg føler at de ikke bryr seg om oss så lenge vi ikke går rundt med kule hipster-klær. Jeg tenkte kanskje at samholdet i klassen ville bli bedre i 3 klasse, men tviler sterkere nå. Hvordan er det i russetiden? Er det sånn at alle i klassen blir invitert på fester, eller er det mer sånn at man blir invitert hvis man er venn med de som lager fester?

SVAR

Besvart 27.04.2016 19:09:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle