Hopp til hovedinnholdet

Får ikke tilbake pengene fra russebussen selv om jeg ikke er med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har et lite problem med en russegruppe jeg tidligere var med i. Kort fortalt så meldte jeg meg ut av gruppa grunnet flere faktorer, men vi ble enige om at jeg skulle få tilbake en andel av mine 5000kr jeg gikk inn med. Nemlig 3500kr. For 2 og en halv uke siden skulle de ha betalt meg tilbake, men dette skjedde ikke. Jeg har vært utrolig grei med dem og sagt det gikk fint den første uka og at jeg hadde forståelse for at de hadde regninger på bilen på betale, men nå så virker det som om de med vilje holder pengene tilbake fra meg og ikke vil betale meg. De var jo med på avtalen så de er jo nødt til å betale? Det var både en muntlig avtale (over skype) og det ble også skrevet i en facebookchat som tilhørte gruppa. (Jeg er ikke lenger med i denne chatten, men det står der en plass). Er det noe jeg kan gjøre, evt noen jeg kan kontakte som kan hjelpe meg?

SVAR

Besvart 25.04.2016 15:31:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
account_circle