Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg være russ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Neste år er russetid for mitt kull, men jeg er veldig usikker på om jeg skal være russ. Jeg har en gruppe å være med, som jeg stoler på. Men problemet er at jeg er veldig sjenert og klarer ikke å åpne meg helt og "slå meg løs" med dem eller andre jeg ikke kjenner noe særlig godt. Derfor er jeg redd for at jeg kommer til å føle meg ukomfortabalel på russetreff osv. Dessuten er jeg usikker på om det er verd pengene, og om det heller er lurt å virkelig bruke all tiden på skolen og heller reise senere. På den andre siden kan russetiden hjelpe meg til å komme meg mer ut av skallet kanskje. Har dere noen tips til hvordan jeg best skal avgjøre dilemmaet?

SVAR

Besvart 26.05.2016 09:15:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vil ikke være russ - hva skal jeg si?

"Hei. Jeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt. Er det noe galt med meg? Ingen tenker jo sånn(...)".

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
account_circle