Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få være med på russebuss med vennene mine som ikker går på samme skole som meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går 1VGS ,men er ikke fornøyd med skolen. måtte søke her pga den nye regelen om at man må søke nærmeste skole og søke skole i kommunene.På unngdomsskolen så ble jeg ofte utestengt av de jentene som var der,derfor valgte jeg å bytte skole i 10.klasse og det var jeg veldig fornøyd med. fikk møte mine to nærmeste venninner. Men nå etter sommeren begynnte begge på en annen skole pga den nye regelen og vi bor ikke samme kommune. Vi alle går samme linje (stuidie) Jeg har da begynt på skole med de andre jentene som jeg utestengte meg, jeg følger meg ikke velkomen i det hele tatt. De har begynt med russebuss og har mange ganger spurt andre jenter foran meg om de vil bli med. Mine to andre bestevenninner som ikke bor i samme kommunne som meg er på en annen buss der jeg ønske være med. Men jeg kjenner ingen enn dem på bussen. Hva kan jeg gjøre for at jeg får være med på russebuss med de andre som ikke går på skolen min?Er litt sjenert og klarer aldri å før en samtale WHAT TO DO?

SVAR

Besvart 03.10.2016 15:10:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle