Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker ikke å bruke så mye penger på russetide, men vil fremdeles være med litt. Hva skal jeg si til venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler meg presset til å være russ, være i en russegruppe og bruke masse penger. Jeg er med i en russegruppe som består av 7 av mine venner, men jeg har ikke lyst til å bruke mine oppsparte penger på en dyr russetid! Jeg tror de vil se litt ned på meg og tenke teit om meg dersom jeg melder meg ut, og dette vil få meg til å føle meg temmelig ensom og utenfor. Jeg vil delta, men bare i det små. Kjøpe meg en dress, feste litt og feire overstått vgs. Jeg tenker det ville vært fint om jeg deltok på dems dugnader og være sjåfør når de trenger det, og i gjengjeld få være med på noen av festene. Men ikke delta i felles kostnader! Jeg har presset på meg om jeg tør å uttale meg om dette foran dem eller ikke:(...

SVAR

Besvart 31.10.2016 14:36:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Jeg vil ikke være russ - hva skal jeg si?

"Hei. Jeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt. Er det noe galt med meg? Ingen tenker jo sånn(...)".

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
account_circle