Hopp til hovedinnholdet

Russegruppen vår har blitt oppløst og jeg føler jeg står alene igjen..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Tidligere dette skoleåret trodde jeg det skulle bli et bra skoleår. Nå er jeg ikke så sikker lenger. Egentlig skulle jeg og tre andre venninner være en russegruppe sammen, men så ble det krangling om vi skulle ha bil eller ikke og hu ene trakk seg pga økonomien hennes ikke strakk til når det kom til bil. Da ble hun bare kasta ut av gruppa uten videre. Jeg støttet henne og gikk ut av gruppa selv, mest fordi jeg ikke ville være i en gruppe hvor det hadde skjedd noe sånt. Nå derimot, så er hele gruppa oppløst. De andre har funnet seg andre grupper eller venner å henge med i russetiden, mens jeg står alene igjen. Jeg gledet meg før, men nå gruer jeg meg bare. Jeg har lyst til å spørre hun jeg støttet den gangen om jeg kan være med i gruppa hennes om det er mulig, siden jeg støttet henne. Men jeg tør ikke spørre, for jeg er redd for å bli avvist nok en gang som jeg ofte blir i hverdagen også.. Jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg ut av denne "sirkelen" og glede meg til russetida

SVAR

Besvart 27.11.2016 16:39:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
account_circle