Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg har spørsmål angående kropp og selvbilde. Og så lurer jeg på hva vandregruppe i russetiden er?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

-Jeg har alltid vært ukomfortabel med å dusje offentlig av personlige grunner. Som oftest skifter jeg på doen, uten å få dusja. Venninnene mine har begynt å spørre hvorfor, og jeg svarer alltid med at jeg ikke er svett eller at jeg har glemt gymtøy. Men jeg kan ikke fortsette med disse unnskyldningene! Hva kan jeg si? (når det å dusje i lærergarderoben ikke er sosialt akseptert) -Hadde spiseforstyrrelser i ca 2 år (er frisk nå) og har hørt i ettertid at forbrenningen kan bli ødelagt av dette. Er det sant? Er det derfor jeg legger veldig fort på meg i dag? Blir forbrenninga aldri bra igjen? -Hva er vandregruppe i forbindelse med russetiden (konkret)? Har man van? Buss? Hva går dette ordet ut på? -Hvordan kan jeg få mindre pupper? Jeg har ekstremt store pupper i forhold til resten av kroppen min, og det ødelegger selvtilliten min. I tillegg driver jeg med ballett, hvor det absolutt ikke er fint med store. Der skal du nærmest være flatbrysta. Hva kan jeg gjøre? Det er et stort problem!

SVAR

Besvart 03.04.2017 21:05:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle