Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bry meg litt mindre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg møtte en norsk gutt i Ålborg for noen uker siden, der vi lå sammen. Vi har prata mye sammen etter dette, og møttes og lå også med hverandre på landstreffet i Stavanger. Jeg likte han veldig godt, selvom jeg visste vi ikke kom til å se hverandre igjen etter dette. Etter landstreffet har han ignorert meg mye og har ikke prata så mye med meg, og igår sendte han en snap til bestevenninna mi slik "det er altså ikke noe mellom meg og ....(meg), ikke i det hele tatt". Det såret meg mye, så det gjorde at vi blokkerte han begge to. Jeg angrer litt på det, fordi jeg syntes vi overreagerte litt. Jeg visste så klart det ikke var følelser der mellom oss, men det va bare sårende at han skrev det til hun og ikke til meg. Jeg vil ikke skrive noe til han, da virker jeg desperat og at jeg angrer på blokkeringen. Hvordan kan jeg gi litt mer f*** i ting? Bekymrer meg for alt.

SVAR

Besvart 18.05.2017 21:16:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle