Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var med på en russebil med 6 andre jenter. Vi laget en kontrakt, men grunnet uenigheter droppet jeg ut fordi det ikke var noe for meg. De månedene før har vi hatt ulike dugnader og innbetalinger hvor jeg har tjent inn en del mer enn de andre. Har jeg mulighet til å få disse pengene tilbake, eller min del rettere sagt? På russekontrakten sto det en paragraf om at hvis man trekker seg ut eller dropper ut av gruppen, så kan man ikke kreve tilbake de pengene. Jeg skrev ikke under på kontrakten siden det var en del tvang, og deler enkelte ikke var enige i men vi kom aldri frem til en løsning. Jeg skrev ikke under kontrakten, og jeg er heller ikke myndig, er det mulig for meg da å få tilbake de pengene eller delen min, etter som jeg trakk meg uten å skrive under kontrakten.

SVAR

Besvart 29.08.2017 10:10:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
account_circle