Hopp til hovedinnholdet

Må vi leie inn vakter til festen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 18 år, og russ til neste år. Jeg og noen venner har startet en russegruppe, og vi tenker å arrangere en fest der vi leier lokaler og selger inngangsbilletter for å få noen penger i kassa til for eksempel hettegensere med navn. Jeg lurer på om det er nødvendig å leie inn vakter til denne festen, og om det er noen krav til disse vaktene (alder og om de må ha gått igjennom noe form for kurs for eksempel) Jeg lurer også på om vi som russegruppe er nødt til å registrere oss i Brønnøysundregistrene og betale skatt for disse inntektene, eller om det går fint uten, og at vi bare har en konto i banken til en av oss medlemmene. Andre ting vi som gruppe tenker på er logo og eventuelt en russesang. Hilsen gutt 18 år

SVAR

Besvart 18.10.2017 14:46:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du starte din egen bedrift?

Med de rette personlige egenskapene, den gode ideen og de riktige rådgiverne og ressursene kan også du lykkes.

 

Les mer
attach_file

Selvangivelse og skatteoppgjør

Hva er en selvangivelse? Må du levere, og hvor mye må du betale i skatt? Få svar på det du lurer på om selvangivelse og skatteoppgjør her.

 

Les mer
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
account_circle