Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg gå fra en avtale jeg har inngått?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og russegjengen min har inngått et samarbeid med "russeagenten" hvor vi hsr skrevet under på kontrakt om å kjøpe gjennom dem til russetiden. Mange av medlemmene i russegjengen var ikke til stede under møtet, og bare en person skrev under på kontrakten som skulle gjelde for alle i gruppa. Mange av oss var under 18 år på denne tiden da vi skrev under kontrakten. Vi ønsker å komme ut av kontrakten ettersom at vi har funnet billigere alternativer, og jeg lurer på om dette er mulig, eller om de kan kreve at vi kjøper alt gjennom dem nå som vi har kontrakt?

SVAR

Besvart 24.10.2017 11:05:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Kjøpt russeutstyr du angrer på?

Har du kjøpt russeklær i feil størrelse, eller er teksten på russekortet feil? Husk at vanlige forbrukerrettigheter også gjelder for deg som er russ.

 

Les mer
attach_file

Slik sikrer du at russebussen er lovlig

For å få russebussen godkjent, må dere på bussen sørge for at den oppfyller alle nødvendige krav. Sjekk hvilke regler som gjelder!

 

Les mer
attach_file

Åtte tips til en bra russefeiring

Russetiden skal være en av de beste opplevelsene i livet ditt. Sørg for at den blir nettopp det med disse tipsene.

Skrevet av Hanna, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva er forskjellen på Forbrukerrådet og Forbrukertilsynet?

Skal du klage på varer og tjenester, er det Forbrukerrådet du skal kontakte. Forbrukertilsynet er interessert i klagen din hvis det gjelder reklame og misvisende markedsføring.

 

Les mer
account_circle