Hopp til hovedinnholdet

Hei ! Vi har kjøpt en russebil som var avregistrert, hvordan gjør vi dette når vi vil vente med å registrere den til våren, men ønsker å betale omregistreringsavgiften ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og min russegruppe har kjøpt oss en russebil og har derfor noen spørsmål rundt omregistrering. Selger har levert inn salgsmelding, men vi har ikke omregistrert bilen eller betalt omregistreringsavgiften. Grunnen til dette er at det står på vegvesenet at bilen ikke må være avregistrert (noe den er) og at ansvarsforsikring må være i orden før vi kan betale omregistreringsavgiften. Derfor lurer jeg på, siden vi ikke tenker å forsikre bilen eller registrere den før februar/mars, om vi kan vente med å omregistrere bilen eller om dette er noe som må gjøres nå snart? Også lurer jeg på om det evt. går fint å betale omregistreringsavgiften, selv om ikke omregistreringen vil bli fullført før vi registrer bilen og fikser ansvarforsikring?

SVAR

Besvart 19.11.2017 14:59:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Slik sikrer du at russebussen er lovlig

For å få russebussen godkjent, må dere på bussen sørge for at den oppfyller alle nødvendige krav. Sjekk hvilke regler som gjelder!

 

Les mer
attach_file

Vil ikke være med på russebuss likevel

Har du rett til å melde deg ut av russebussen, selv om du har signert kontrakt? Vær obs på reglementet.

 

Les mer
account_circle