Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke på en buss enda. Er det for sent? (Russ 2019)

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei som jeg er 2000 årskullet er det ikke langt unna russetia i 2019. Problemet er at alle har begynt med dugnad å har en russegjeng/buss å være med i, jeg har alltid hatt lyst til å være med i en buss, men vet ikke hva jeg skal gjør, mange av venna mine skal bli russ å det er de vennene jeg har blitt kjent med iløpet av vgs, de fra ungomskolen er bare bonder de fleste av dem, men jeg bor jo i byen å har liksom allti hatt en gledsfølelsen fra vg 1 om og bli spurt å bli me i en buss, men har ikke blitt spurt av noen i det hele tatt, er det det for seint nå å kanskje finne seg plass i en buss får 2000 kullet, eller hvordan kan man faktisk være med i det hele tatt i en buss, hvordan får folk samle en gruppe opp mot 20 stykker, å faktisk ha kontroll på hvem som passer med i bussen

SVAR

Besvart 04.12.2017 01:54:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
account_circle