Hopp til hovedinnholdet

Må jeg vente med å være russ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er jente på 17 (vg2) som har slitt med ME lenge, og ender nå opp med å gå 4 (kanskje 5) år på studie vgs. Jeg går atm i min originale VGs klasse, men må mest sannsynlig skilles enten neste år eller året etter der. Mitt spm er om jeg kan være russ i 2019, eller om jeg burde vente til jeg er ferdig med VGs, og være med noen jeg ikke aner hvem er nå(?)

SVAR

Besvart 15.01.2018 15:51:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kronisk utmattelsessyndrom - CFS/ME

Kronisk utmattelsessyndrom, CFS/ME, er en langvarig og alvorlig tilstand eller sykdom. Utmattelsen er til tider invalidiserende og det er også andre typiske tilleggssymptomer. Det mangler fortsatt kunnskap om årsaksforholdene ved CFS/ME og forskning pågår stadig.

 

Les mer

attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Åtte tips til en bra russefeiring

Russetiden skal være en av de beste opplevelsene i livet ditt. Sørg for at den blir nettopp det med disse tipsene.

Skrevet av Hanna, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle