Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg takle stresset med russebussen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er en jente på 16 år som har blitt med på en russebuss med vennene mine. Har alltid villet vært på buss og synes det er veldig hyggelig med alle jentene. Men likevel kjenner jeg på et enormt stress om alle pengene og turene og kontraktene man må skrive under på. Føler det går altfor fort og vi går jo bare i vg1. Har også en følelse av at jeg kanskje vil droppe ut hvis stresset blir for mye, men det vil jeg jo helst ikke for da blir jeg jo ikke en del av vennegjengen min lengre. Hvordan skal jeg takle stresset? Eller hvordan skal jeg si at jeg dropper ut uten at de blir sure og utestenger meg?

SVAR

Besvart 15.01.2018 18:21:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle