Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 17år som er veldig redd for at russetiden min kommer til å bli spolert av at jeg kommer til å være ensom, jeg er veldig ensom fra før av og blir ofte ekskludert fra masse forskjellig som fester og etc f.eks vors hos en jeg går i klasse med og snakker med på daglig basis.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17år som er veldig redd for at russetiden min kommer til å bli spolert av at jeg kommer til å være ensom, jeg er veldig ensom fra før av og blir ofte ekskludert fra masse forskjellig som fester og etc f.eks vors hos en jeg går i klasse med og snakker med på daglig basis. de jeg er venner med og de eneste jeg er med i friminuttene sier jeg ikke får lov å være med i gruppen deres "og jeg blir ganske deprimert" når de snakker om russetida som jeg vet jeg ikke er en del av. og det er ingen andre jeg kan spørre om å bli med eller skape en gruppe med. Så jeg er veldig redd for at jeg kommer til å få en veldig dårlig russetid fremfor meg.

SVAR

Besvart 17.01.2018 08:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle