Hopp til hovedinnholdet

Jeg takler ikke at kjæresten min skal være russ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er 19 år og er sammen med ei på 19. hun skal være russ i år og jeg sliter veldig med tankene om utroskap og klåing, klining og voldtekt generelt allt som følger med russetiden... vi har vært sammen i 18mnd og vi stoler på hverandre og er glad i hverandre, men jeg som ikke skal være russ sliter veldig med tankene på at hun skal være på fester og rulle hele natta full med masse ukjente gutter og jenter... jeg sliter med angst fraførav og jeg blir drit sliten og såpass kvalm at jeg tilslutt kaster opp... vi har snakket om dette problemet sammen, men kommer ikke frem til noe begge to er fornøyd med... eneste vi har avklart er at hun ikke skal på russetreff men bare på fester og rulling osv når det går. jeg vil så gjerne få tankene mine over på noe annet og slippe å være kvalm, ufokusert på jobb og nesten ikke spise i 1,5 mnd... kan dere komme med noen vise ord?

SVAR

Besvart 08.04.2018 08:33:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
account_circle