Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg gjøre det slutt med kjæresten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så jeg er russ nå i år å har en kjæreste. Problemet mitt er at jeg dagdrømmer veldig ofte om det å bare kunne slå meg helt løs i russetiden. Jeg vil drikke,ha sex og bare ta ting akkurat som det kommer. Jeg vil eksprimentere og ha det gøy! Men problemet mitt er at jeg er veldig glad i kjæresten min å vi har det veldig bra sammen. Føler bare at hun holder meg litt igjen, samt at jeg vil ha sex med fler. Tenker ofte på dette... Har aldri opplevd en one-night stand, noe jeg veldig gjerne vil. Har kun hatt sex med 6 stk, men dette har da vært i forhold bare. Burde jeg gjøre det slutt ? Har nevnt dette for ho og det var helt uaktuelt. Dette forstår jeg fult ut! Problemet er bare at om vi gjør det slutt, så er vi fortsatt på samme buss.. Bestevenninen min i bussen har samme problemet med typen sin, og vi har snakket på om kanskje vi skal slå oss løs og ha sex sammen, fordi begge vil oppleve dette. Men begge er som sagt usikkre på om vi skal gjøre det slutt med kjæresten.

SVAR

Besvart 11.04.2018 15:45:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle