Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke komfortabel med flere av russeknutene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er Russ nå i Mai. Jeg har lest flere av Russeknutene på internett og jeg ser at flere av dem går ut på å kle seg naken foran medruss, ha sex med noen i russestyret og lignende. Jeg har Colostomi (pose på magen). Derfor føler jeg meg ukomfortabel med å ta disse russeknutene som går ut på å kle seg naken foran medruss, ha sex med noen i russestyret og lignende. Hva skal jeg gjøre? Jeg har sagt til legen min at jeg vil operere inn igjen tarmen, men han vil ikke gjøre det. Hva skal jeg gjøre? Hilsen gutt 19

SVAR

Besvart 11.04.2018 16:29:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle