Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg komme meg inn i russemiljøet der jeg bor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gleder meg veldig til russetiden. Men da styret ble valgt +++ endte det med at russeamasadørene så og si laget styre på skolen. Jeg kjenner noen og går i klasse med en av dem som jeg ikke har noe særlig positiv opplevelse med og det er masse egentlig negativ historie der. Jeg skulle egentlg døpe meg men droppa det. Angrer litt nå. Jeg har bare gått på russepasset sine fester. Det har vært gøy men, når jeg får høre hvor gøy de andre har det vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg bor på Finnøy som også gjør ting vannskelig. Jeg kan sove hos søstra mi i Stavanger da. Men jeg kjenner ingen. Vell kjenner strengt tatt 2. Men har ikke fått inntrykk av at de finner på så veldig mye. Hvordan kan jeg i det hele tatt komme inn i det "russemiljøet" istedenfor og bare gå med røde bukser og se på fra sidelinjen. Igjen så kjenner jr noen i klassen og ja rykter sprer seg. Jeg har gjerne blitt stemplet for nerden noe jeg ser på som en bra ting. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 14.04.2018 15:59:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle