Hopp til hovedinnholdet

Liker en fyr, men vi klarer ikke holde samtalen så lett. Liker han meg?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg var ute i forrige uke og kom i samtale med en gutt, han er et år yngre enn meg, men vi klinte en del. Han var kjempekoselig og det virket som om han ikke ville at jeg skulle gå når jeg skulle det. Senere har vi blitt venner på snap, men klarer ikke å holde en samtale så lett. Jeg har hørt fra våre felles venner at han var keen på meg, men jeg er blitt veldig usikker. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre.... vær så snill å svare

Besvart 16.04.2018 19:05
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at du møtte en gutt i forrige uke, og at dere klinte en del. Dere la så hverandre til på Snapchat, men nå har dere ikke lett for å holde en samtale. Du har hørt av andre at han liker deg, men du er litt usikker. 


Om han liker deg eller ikke er vanskelig for meg å svare på siden jeg ikke kjenner denne gutten. Men om du følte at dere hadde kjemi når dere møtte hverandre, så er det absolutt mulig at den følelsen var så sterk at han vil at dere utvikle forholdet deres. Dette vet jo ikke jeg, men det er mulig.

Det er kanskje viktigere å finne ut om du liker han, istedenfor å finne ut om han liker deg. Om du liker han og vil satse på han, så kan jo han utvikle følelser for deg ved at du tar mer kontakt. Så om du liker denne gutten, så synes jeg du skal satse på han. Om du likte han og synes han var hyggelig og ordentlig, så er det vel ikke farlig å se hva dere to kan bli? 

Og om du liker han, så burde du snakke mer med han. Jobb hardere for å opprettholde en samtale. Still interessante spørsmål, vær interessert og by på deg selv. Om du gir deg, så gir nok han også seg. Om du viser at du er interessert, så er det lettere for han å gjøre det samme. Kanskje når dere har snakket litt mer sammen, så kan dere møtes ansikt til ansikt en gang. Da er du virkelig i gang med å bli bedre kjent med han, og da er du i gang med å utvikle forholdet deres forbi det det er nå. 

Jeg tror nok dette ordner seg. Jeg skal legge noen artikler til under, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Men hvordan vite om man liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Omriss av tegnet hjerte (www.colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Russetid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om russetid