Hopp til hovedinnholdet

Går det an å drikke litt mindre? Jeg vil ikke gjøre overgrep.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har lest mye om dette med seksuelle overgrep i det siste og er litt skeptisk til dette fordi jeg er russ. Da jeg var på en fest engang drakk jeg en del drikke. Det var det mest When har hatt i meg. Jeg prøvde meg på ei og hu syns det var ubehagelig. Det skjedde ingetibg. Hva om sette skjer igjen IG jwf bare fortsetter? Jeg drakk på tom mage den dagen men uansett. Går det an å drikke litt mindre? Drakk en hel korskenkorva 40%, noen øl og en hel vikingfjord ved denne episoden. Jeg trenger tips. Jeg vil ikke gjøre overgrep

SVAR

Besvart 20.04.2018 21:46:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
account_circle