Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være russ uten russebukse og russe-ID?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 18år gammel jente, jeg har veldig gjerne lyst til å oppleve russetiden nå som jeg er 18år og går siste året på vgs. Men jeg har ingen venner som vil være med å feste med meg... alle vennene mine er rolige... jeg synes det er trist at jeg ikke har noen venner som er på mitt nivå og vil gjøre de tingene jeg vil gjøre. Jeg har ikke kjøpt russebukse eller noe som helst forid ingen av vennene mine har heller gjort det, da blir det kjedelig og man mister motivasjon, men jeg tror jeg nå endelig har blitt godt kjent med en jente som liker å rulle, vil gjerne være med henne og vennene hennes men... Må jeg ha russebukse eller russeID itilegg betale for å rulle? Har sett mange folk som ikke er russ som f.eks går vg1 som ruller med andre busser. Fordi hva om jeg kjenner folk som har russebuss, og jeg bare joiner dem? Må jeg være russ for å dra til tryvann?

SVAR

Besvart 29.04.2018 22:11:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle