Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg blir ekskludert i russegrupen, mye på grunn av penger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og 25 andre venninner er på buss sammen. Mange av jentene er mine bestevenninner, mens noen av de jeg ikke kan fordra! Vi har at budsjett på 60 tusen i egen kapital! Jeg har ikke jobb og får ikke lov av foreldrene mine til å bruke så mange penger. Foreldrene mine er veldig gode og vil jeg skal være med på alt, så de får vondt av å holde meg utenfor. Vi har det alltid morsomt når vi er sammen - men problemet er at jeg og flere blir veldig ekskludert fra gruppen. Flere av jentene har egne chatter hvor de lager avtaler seg i mellom. Jeg føler også at jeg alltid blir nedstemt i gruppen. Det er veldig tungt og slitsomt å være med, samtidig som jeg vil fokusere på skolen. Allikevel vil jeg være med. Jeg vil vise de rundt meg at jeg er populær. Jeg vil gå med hettegenser og jeg vil ha den venninnegjengen rundt meg. Tips til hva jeg kan gjøre? Foreldrene mine har prøvd å diskutere budsjettet med andres foreldre, men det funket ikke..

SVAR

Besvart 07.05.2018 08:02:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Jeg vil ikke være russ - hva skal jeg si?

"Hei. Jeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt. Er det noe galt med meg? Ingen tenker jo sånn(...)".

 

Les mer
account_circle