Hopp til hovedinnholdet

Hvor "vanlig" er det å  være naken og runke foran to som er påkledd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Grunnen til at jeg spør er at det skjedde meg i helgen. Jeg var på russetræff nå ihelgen med medruss, og da bilr man jo alltid litt for full. Jeg ble med to russ (de er 18 og 19 år jeg er 18) opp på hotelrommet for å ha nachspiel, og vi begynte å prate om onanering av en eller annen grunn. Jeg sa på tull at jeg måtte snart tilbake på rommet for å runke, og de ba meg gjøre det her (også på tull). Og etter litt frem og tilbake ende jeg faktisk opp med å være helt naken og runke foran dem der. De var ikke med, de så bare på. Hun ene holdt bare et engangsglass under pikken min i det jeg kom. Vi ble selvfølgelig enige om å holde dette mellom oss, og vi har ikke pratet om det siden, annet et at de har smilt litt ekstra til meg, og jeg blir jo selvsagt litt flau. Selvom det også er pirrende. Jeg lurer på hvor "vanlig" dette er? Eller har jeg vært med på en "once in a lifetime" opplevelse nå? :)

SVAR

Besvart 13.05.2018 14:46:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle