Hopp til hovedinnholdet

Hvor "vanlig" er det å  være naken og runke foran to som er påkledd?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Grunnen til at jeg spør er at det skjedde meg i helgen. Jeg var på russetræff nå ihelgen med medruss, og da bilr man jo alltid litt for full. Jeg ble med to russ (de er 18 og 19 år jeg er 18) opp på hotelrommet for å ha nachspiel, og vi begynte å prate om onanering av en eller annen grunn. Jeg sa på tull at jeg måtte snart tilbake på rommet for å runke, og de ba meg gjøre det her (også på tull). Og etter litt frem og tilbake ende jeg faktisk opp med å være helt naken og runke foran dem der. De var ikke med, de så bare på. Hun ene holdt bare et engangsglass under pikken min i det jeg kom. Vi ble selvfølgelig enige om å holde dette mellom oss, og vi har ikke pratet om det siden, annet et at de har smilt litt ekstra til meg, og jeg blir jo selvsagt litt flau. Selvom det også er pirrende. Jeg lurer på hvor "vanlig" dette er? Eller har jeg vært med på en "once in a lifetime" opplevelse nå? :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Hvor "vanlig" er det å  være naken og runke foran to som er påkledd finnes det ingen tall på, så det kan jeg ikke svare deg på. Det kan være at det har skjedd og kommer til å skje andre, men som sagt det finnes ingen tall på det. 
Det som er viktig er at man ikke går ut over egne eller andres grenser, at man står inne for det man gjør. 
Det kan være at dette ikke blir å skje igjen. 
Hvis du har behov for å snakke med noen om det som skjedde, kan du snakke med helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom. 


Jeg håper dette er svar på det du lurte på og at det er til hjelp.

Hilsen spesialist sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Russetid

Russebil (colourbox.com)

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Russetid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om russetid