Hopp til hovedinnholdet

Er bekymret for kjæresten min i russetiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg Jar en klump i magen angående russetiden. Jeg gleder meg til å feste å være med venner, men jeg gruer meg også. Jeg har en kjæreste og vi har vært sammen i et år snart og har d veldig bra. D jeg har klump i magen for er ved russetiden så gjør man ganske mye gale ting osv og jeg blir bare bekymret dor at ho skal gjøre sånne ting. Jeg stoler på kjæresten min men jeg vet hva alkohol gjør med ho og da kan ho gjøre ting som ho syns er morsomme der og ds men ikke senere. Jeg er bare redd ho skal vise frem noe personlig av seg selv som hun angrer på. Jeg er også redd for st andre gutter skal prøve seg på ho når ho er full og ikke jeg er der og kan passe på. Jeg bare elsker kjæresten min så og vil ikke noe skal skje med ho men jeg vil jo ho skal ha d gøy også. Takk for svar

SVAR

Besvart 23.08.2018 03:30:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Drikking i russetiden - hvor går grensen?

Sjekk hva som er de farligste russeknutene og hva som skjer med kroppen når du drikker. Ta ansvar for at deg selv og vennene dine i russetiden.

 

Les mer
attach_file

Åtte tips til en bra russefeiring

Russetiden skal være en av de beste opplevelsene i livet ditt. Sørg for at den blir nettopp det med disse tipsene.

Skrevet av Hanna, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle