Hopp til hovedinnholdet

Gruer meg til kj

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min på 17 er russ i år. Eller ikke i år.. men han er i det «kullet» som holde på å orne seg klar til neste russetid. Og jeg er litt usikker på hvordan det blir. Liksom jeg er litt bekymret over hva som vil skje osv. Vi har snakket om dette og han sier st jeg kan stole på han. Å han er heller ikke ut av den typen. Men alkohol i russetiden er faktisk også med på å bestemme hva som blir sagt og gjort fra han.. så er litt skeptisk, altså man vet aldri. Også skulle jeg søke og lese litt om dette på nettet for å roe meg ned. Men det hjalp ikke særlig. For der kom det for det meste fram at russetiden IKKE er en fin tid for å ha et forhold! Men vi har vært ilag i over et halvt år og eg stoler på han. Men også så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Gruer Meg til dette. Takk for svar på forhånd.

SVAR

Besvart 08.10.2018 07:39:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle