Hopp til hovedinnholdet

Hvordan feires russetiden hvis man skal gå påbygg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har dette året begynt på vg1, og har allerede tenkt litt på russetiden og hvordan det kommer til å bli for meg siden jeg vurderer å gå 4 år på vgs. Jeg går yrkesfaglig linje, og vil gå påbygg til generell studiekompetanse siste året. Jeg har fått vite at det kan være 'bedre' og at man går flere fordeler med å gå veien med yrkesfaglig i 3 år, og så ta påbygg et 4. år. Mitt spørsmål er; Hvordan blir russetiden når man egentlig feirer den når man er ferdig med 3 år på vgs? Feirer jeg fortsatt med mitt årskull? Jeg synes selv det kanskje høres litt teit ut å feire russetiden når jeg er ferdig med 3 år, men skal gå i 1 år til. Tusen takk for svar!

SVAR

Besvart 14.11.2018 09:29:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle