Hopp til hovedinnholdet

Tilbud fra annen russebuss

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er akkurat nå med på en planlagt buss med ca. 10 stykk. Jeg føler at den ikke kommer til å gå så bra, og jeg har fått et annet tilbud fra en annen buss om å bli med. Samtidig en en av bestevennene mine på den første bussen, og jeg vil ikke skuffe han eller gjøre han sint. Det jeg vil er å bli med på tilbudet jeg fikk av den andre bussen. Noen tips til hva jeg kan gjøre? Hilsen en litt usikker gutt

SVAR

Besvart 03.12.2018 12:19:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil ikke være med på russebuss likevel

Har du rett til å melde deg ut av russebussen, selv om du har signert kontrakt? Vær obs på reglementet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Kjøp og salg av russebuss/russebil

Det er mange ting å huske på når du skal kjøpe og selge russebuss- eller bil. Sjekk ut hvilke feller du bør unngå å gå i.

 

Les mer
account_circle