Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om jeg vil dra på landstreff..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er usikker på om jeg burde dra på LS i Stavanger. Jeg har billett men vurderer og selge den. Mange som har vært der før sier at det er kjempe bra og at man er nødt til å dra. De fleste på skolen min drar og jeg kjenner litt på et press om å dra, da det blir kjipt å sitte å høre alle snakke om at de skal og etter de har vært Der. Det som får meg til å tvile er at det blir veldig dyrt med bilett buss fly og hotell. Itilegg må jeg sove på rom med noen jeg ikke pleier å være så mye med. Jeg syntes det er et helt umulig valg og ta, for jeg vil jo være med å ha det gøy. Men jeg vet ikke om det er verdt pengene og styret. Har dere noen råd til hvordan jeg kan klare å lande på et valg?

SVAR

Besvart 06.01.2019 13:18:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle