Hopp til hovedinnholdet

Penger til russebil.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg var med i en russebil og samlet inn penger ved eget arbeid og initiativ. Jeg bestemte meg for å bytte buss pga personlige grunner og nå får jeg ikke pengene jeg samlet inn tilbake. Er det noen lover som sier noe om dette? Eller noen veldig bra motargumenter? Synes det er ekstremt teit at de skal ha pengene jeg samlet inn.

Besvart 07.01.2019 09:45
 

Svar
Hei

For å få svar på hvilken lov som regulerer avtalebrudd så må du spørre en jurist om det. Les mer på : jussformidlingen.no/

Uten at vi vet hva som konkret er avtalt dere imellom, vil vi allikevel anbefale at du tar kontakt med ditt lokale konfliktråd for å be de tilrettelegge for et møte mellom dere. I et slikt møte vil dere kunne få belyst hver deres side av saken og lettere kunne komme frem til en løsning dere begge kan leve med. Snakke med en rådgiver i konfliktrådet om dette. Du finner ditt lokale konfliktråd her: www.konfliktraadet.no/ samt at du kan lese mer om hva du kan forvente i slike møter. Møtene er landsdekkende, gratis og frivillig å delta i.

Lykke til!

Hilsen Konfliktrådet i samarbeid med ung.no

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bruk Konfliktrådet

Hender (colourbox.com)

Konfliktrådet hjelper vanlige mennesker i en konfliktsituasjon, helt gratis. Meglere fra konfliktrådet hjelper deg å finne en løsning på alle typer konflikter - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

Les mer

Konflikter kan løses

Konfliktrådet

Han sier han skal banke skitten ut av meg. Hva skjer om butikken finner ut at jeg har stjålet? Sykla inn i en bil, og det ble merker. Ble trua, men saken ble anmelst

Mange får hjelp av konfliktrådene. Vi har samlet noen typiske spørsmål og svar her, husk at konfliktrådet kan være til god hjelp i en konflikt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Russetid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om russetid