Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg pendle til mitt gamle hjemsted for å feire russetiden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal være russ i 2020, og har veldig lyst til å være i russegruppe med bestevennene mine, som også vil at jeg skal være med dem. Problemet er at jeg bor i hønefoss og de bor i Lørenskog. (ca 1t kjøring fra hverandre) Jeg fyller 18 snart og skal kjøpe bil med pengene i på sparekonto, så jeg får jo pendla de kveldene i russetida vi skal feste, og i helgene bor jeg jo hos de. Vi skal også være vandregruppe så pengene til van ville da gått til bensin. Jeg bare lurer på om det høres ut som en god eller dårlig ide? Hva slags ulemper og fordeler kommer ved dette? Jeg flytta forresten hit jeg bor nå i 2017, og selv om jeg har mange venner her har jeg ingen veldig nære, eller noen å være russ med

SVAR

Besvart 07.01.2019 16:35:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Åtte tips til en bra russefeiring

Russetiden skal være en av de beste opplevelsene i livet ditt. Sørg for at den blir nettopp det med disse tipsene.

Skrevet av Hanna, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Drikking i russetiden - hvor går grensen?

Sjekk hva som er de farligste russeknutene og hva som skjer med kroppen når du drikker. Ta ansvar for at deg selv og vennene dine i russetiden.

 

Les mer
account_circle