Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke med i en russegruppe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er russ i år men har ingen å feire tiden med. De fleste jeg bruker å være med har laget seg en russegruppe med noen andre fra andre klasser. Men jeg har aldri blitt spurt om jeg vile være med i gruppen. jeg har følt meg ganske utstengt fra hele russeplanleggingen og har derfor sagt at jeg ikke skal være russ i år eller ikke helt vet om jeg skal være hver gang jeg har blitt spurt, men jeg har jo selvfølgelig lyst til å være russ med klassekameratene mine. jeg ser ikke helt poenget med å være russ når de jeg bruker å være med har planer om å feire med russegruppen sin. jeg har som sagt følt meg utestengt fra hele russetiden og lurer på om det i det hele tatt er noen vits i å spøre om jeg kan være med i gruppen siden de ikke har spurt siden oktober i fjord da de laget gruppen. jeg føler at hviss jeg spør nå så nærme før det hele starter så blir jeg mere som en etter tanke enn en faktisk del av gruppen.

SVAR

Besvart 31.01.2019 19:54:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle