Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjerne få lov av foreldrene mine til å være sosial

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har noen venninner som er like gammel som meg som drar en del på russefester.. jeg vil gjerne bli med men får ikke lov. Jeg er ikke glad i alkohol, og drikker veldig lite, men vil fortsatt være med og se og bli kjent med nye. siden jeg nylig har flyttet til molde fra bergen, så prøver jeg å være sosial. men sliter med venner og skulle ønske at foreldrene lot meg få lov til å dra med venninnene jeg har. har jeg noen gode grunner til å diskutere med foreldrene mine om dette? (jeg fyller 16 i mars, og de har sagt at jeg kan feste når jeg er 16 HVIS jeg blir mer moden). men eneste jeg vil er å være sosial.

SVAR

Besvart 03.02.2019 22:17:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Når du eller vennen din må flytte

Når du har hatt en nær og god venn og en av dere må flytte, kan det være veldig trist. Du kan føle deg både ensom, trist og kanskje redd for å miste kontakten.

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle